vineri, 1 noiembrie 2013

Faci bani de acasa cu AdFly

Adfly este un program (site) de scurtat link-uri cu care se pot face foarte usor bani. Cum functioneaza? Dupa inscriere pe pagina "Home" o sa va apara ceva de genu:


- in spatiu' unde am scris adresa de la blog puteti sa introduceti orice adresa web, nu trebuie sa fie neaparat adresa de la site-ul tau, dupa care apesi butonul "Shrink" si obtii un link scurtat. De la "more options" iti poti alege tipul de reclama si daca vrei un nume personalizat. Ex. de link scurtat : http://adf.ly/YbQ18

Bun acum, cum facem bani? La fiecare  accesare a link-ului vei fi platit cu 0,005 -0,0005 in functie de tara de unde vin clickurile. De aici incolo totul depinde de tine, unde, pe ce forumuri iti postezi link-ul, daca il folosesti pe site-uri de socialiare, pe mess, etc. Daca postezi bine link-urile bani o sa iti vina si nu mai este nevoie de implicarea ta.La "Tools" gasesti alte moduri prin care poti castiga bani, iar pt cei care nu vor sa scurteze link-uri  sau nu au nevoie sa scurteze link-uri au optiunea "Easy Link" aici este "scurtata"  adresa de la google iar la fiecare accesare vei fi platit   




http://adf.ly/238311/www.google.com  si mult mai comoda http://adf.ly/238311/banner/www.google.com , in loc de google puteti scrie ce adresa   vreti .

.. .De aici incolo din nou totul depinde de imaginatia voastra , eu nu zic sa mergeti la prieteni care nu se prea stiu la pc si sa puneti "home page" - un google "tunat" cu adf.ly. Restul de "tools" va las sa le descoperiti singuri.

Plata - plata se face la 5$ prin AlertPay sau PayPal. 

Puteti sa obtineti si trafic pentru site-urile dvs 5$ pentru 10000 de vizite, daca gasiti mai ieftin sa imi lasati un comment.

Va puteti gratis inscrie de pe bannerul  mai jos





Niciun comentariu: