luni, 4 noiembrie 2013

Bercea Mondilul condamnat 10 ani !

Un deceniu de pușcărie pentru Bercea Mondialul 

 

Curtea de Apel Craiova a majorat, azi, pedeapsa la închisoare cu executare de la şapte ani şi şase luni la zece ani în cazul lui Sandu Anghel, zis Bercea Mondial, găsit vinovat de tentativă de omor calificat, în dosarul în care acesta este acuzat că şi-ar fi înjunghiat un nepot într-un bar, în 2011. El este încarcerat la Penitenciarul de Maximă Siguranţă Craiova, potrivit agențiilor de presă. 


În același dosar, au fost majorate şi celelate pedepse. Fiul lui Bercea Mondial, Florin Anghel, a fost condamnat la opt ani de închisoare, acuzat fiind de complicitate la tentativă de omor calificat, iar soţia acestuia, Fănica Anghel, a fost condamnată la un an de închisoare cu executare, pentru instigare la mărturie mincinoasă şi mărturie mincinoasă.


Decizia instanţei nu este definitivă şi poate fi atacată cu recurs la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.
REamintim că în februarie 2012, Tribunalul Olt l-a condamnat pe Bercea Mondial la şapte ani şi şase luni de închisoare cu executare, pentru tentativă de omor calificat. Tot atunci, magistraţii i-au condamnat pe Florin Anghel la şapte ani şi şase luni de închisoare cu executare, iar pe Fănica Anghel la trei luni de închisoare cu suspendare.

Niciun comentariu: