duminică, 10 noiembrie 2013

Gestul INCREDIBIL al lui Ilie Năstase înainte de NUNTĂ. Brigitte A ÎNNEBUNIT!

Ilie Năstase şi Brigitte Sfăt au făcut, sâmbătă seară, petrecerea de nuntă la un hotel de cinci stele din Poiana Braşov. Mirele, la fel de original ca de obicei, nu s-a putut dezice de obiceiurile lui, motiv de enervare pentru mireasă!


Brigitte şi Ilie Năstase
Brigitte şi Ilie Năstase / FOTO: libertatea.ro

Ilie Năstase a preferat să stea pe terenul de tenis alături de prieteni vechi în loc să o ajute pe Brigitte cu ultimele pregătirile sau să-i fie alături în ziua cea mare. Fostul mare tenismen român s-a distrat foarte bine şi s-a relaxat timp de câteva ore antrenându-se, în timp ce iubita lui dădea telefoane şi se ocupa de ultimele detalii.

Gestul lui a supărat-o, cum era şi normal, pe mireasă, dar aceasta nu a reacţionat foarte dur, mai ales că Ilie a impresionat-o cu un gest romantic cu o seară înainte de ziua nunţii. Mirele i-a adus un buchet uriaş de trandafiri roşii şi împreună cu o declaraţie de dargoste şi-a asigurat liniştea în familie, scrie Libertatea.

Ilie Năstase şi Brigitte Sfăt formează un cuplu din anul 2010. Amândoi au mai fost căsătoriţi. Ilie Năstase are cinci copii din căsniciile anterioare, iar Brigitte Sfăt, doi copii.

Niciun comentariu: